Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciepły kurczak

dodany przez: Marzena przyda sie folia aluminiowa więcej więcej

Miód

dodany przez: trini6 Miód, którego resztki zostały w soiku mozna rozpuścić z octem jabłkowym. W ten sposób otrzymamy mieszankę marynaty sałatkowej. więcej więcej

ciasto francuskie

dodany przez: major161 Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego: więcej więcej

Porady - produkty spożywcze

dodany przez: patryshia - Mąka gruboziarnista lepiej nadaje się do przerobu, bo ma dużą zdolność wiązania wody. - Czas przechowywania mąki i kasz bez obniżenia ich jakości wynosi przeciętnie około roku. - Sita używane do przesiewania mąki należy płukać zimną wodą, bo nie zaklejają się wtedy oczka sita. - Mąka zmieszana z wodą nie będzie tworzyła grudek, jeśli dodamy... więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: julias Mięso mielone będzie delikatniejsze więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej

Obieranie pomidorów

dodany przez: Ania K. Jeśli polejesz pomidor wrzątkiem ....... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher