Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aksamitny i gładki lukier

dodany przez: Marzena Lukier bedzie gladki dzieki użyciu mleka. więcej więcej

Odświeżanie czerstwego biszkoptu

dodany przez: Marzena Biszkopt można odświeżyć. więcej więcej

Sposób na pozbycie się osadu po kawie, herbacie z kubeczków

dodany przez: plocia Pozbycie się osadu z kubków, już nie jest zmorą. więcej więcej

Białe pieczareczki

dodany przez: plocia Aby pieczarki nam nie ściemniały. więcej więcej

Ziemniaki przemarznięte

dodany przez: aleksa6 Ziemniaki przemarznięte przed gotowaniem moczymy w zimnej wodzie przez 4-6 godzin. Następnie nastawiamy w zimnej wodzie, a po zagotowaniu odcedzamy, zalewamy drugą, gorącą wodą i gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu zostawiamy na parę minut bez przykrycia. Ziemniaki ugotowane w ten sposób tracą słodki smak. więcej więcej

Lodówka

dodany przez: fasoleczka93 ZApamietajcie to wszyscy!!! więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher