Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso

dodany przez: Ania K. Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu ...... więcej więcej

Lagodna brukselka

dodany przez: Marzena pomocna marchewka , cynamon więcej więcej

Mąka

dodany przez: Marzena przesiewaj przez sito więcej więcej

Klarowanie galarety

dodany przez: Ania K. Proces klarowania galarety można przyśpieszyć ...... więcej więcej

Dodajemy śmietanę do zupy

dodany przez: Marzena zimna woda,sól i gorący wywar. więcej więcej

Szynka

dodany przez: ewa1257 Gotowanie szynku. więcej więcej

wątróbka

dodany przez: karoolla1987 wątróbkę powinno solić się dopiero pod koniec duszenia smażenia, wtedy jest miękka i soczysta. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher