Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Swieża zielenina

dodany przez: Marzena pomocna sól i woda. więcej więcej

Aromatyczne kotlety

dodany przez: Marzena pomogą platki kukurydziane lub ziarna sezamu. więcej więcej

Aby mleko nie wykipiało

dodany przez: Marzena wystrczy masło więcej więcej

Pulchne naleśniki

dodany przez: Marzena potrzebna woda gazowana więcej więcej

ciasto....

dodany przez: Evika podawać do herbaty lub kawy. więcej więcej

Delikatny smak czosnku

dodany przez: trini6 czosnek nie zdominuje smaku potrawy, gdy ząbkiem przeciętym wzdłuż natrze się dno garnka lub patelni więcej więcej

Aby pieczeń została soczysta

dodany przez: trini6 zanim wstawi się wieprzowinę lub cielęcinę do piekarnika, najpierw włożyć mięso do wrzątku i obgotować przez kilka minut. Dzieki temu podczas pieczenia nie skurczy się i będzie bardzo soczysta więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher