Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso na grilla wkładamy do marynaty

dodany przez: patryshia Przed grillowaniem każdy rodzaj mięsa wkładamy minimum na 2 godziny, a najlepiej na całą noc do marynaty, by skruszało i nabrało smaku. więcej więcej

Sposób na świeżą zieleninę

dodany przez: trini6 zioła i zielenina zachowają świeżość, jeśli będziemy przechowywać je w lodówce, zawinięte w zwilżony wodą papierowy ręcznik i włożone do plastikowej torebki lub zamkniętego pojemnika. Zwiędnięte należy zanurzyć na 2 godziny do zimnej wody więcej więcej

Wyjmowanie ciasta z formy.

dodany przez: Marzena Czasami ciasto trudno wyjąć z formy. więcej więcej

Dojrzewanie bananów

dodany przez: Marzena potrzebne jabłka więcej więcej

pomarańczowy kolor ryżu

dodany przez: Marzena sok z marchwii więcej więcej

Zakup i przechowywanie przypraw

dodany przez: amif aby zachować jak najdłużej aromat przypraw.. więcej więcej

Dziczyzna

dodany przez: julias Potrawa z dziczyzny będzie wyjątkowo smaczna i delikatna więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher