|
||||
Przesolony sosdodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej![]() Przesolona zupa IIdodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy można włożyć kilka obranych i pokrojonych w plastry ziemniaków i po 10 minutach ziemniaki wyjąć. więcej![]() Przesolona zupadodany przez: patryshia dodać do niej białko jajka (lub dwóch), ścinające się białko wchłonie nadmiar soli, potem można przecedzić zupę; można również użyć dwóch surowych ziemniaków pokrojonych w ćwiartki - zagotować więcej![]() Przesolona zupadodany przez: aleksa6 włożyć dwa obrane ziemniaki lub ubić pianę z białek i również włożyć do zupy. Odcedzić sitkiem. więcej![]() Przesolona zupadodany przez: aleksa6 Przesoloną zupę "uratuje" duży, obrany i pokrojony w plasterki ziemniak. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|