Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Brokuły

dodany przez: trini6 Aby brokuły nie straciły swojego intensywnego zielonego koloru, w trakcie gotowania dodaj łyżeczkę cukru. więcej więcej

Barszcz czerwony

dodany przez: trini6 Kilka kropli soku z cytryny dodane do barszczu tuż przed podaniem (gdy nie będzie już gotowany) wybitnie podnosi jego walory smakowe. więcej więcej

Gladki beszamel

dodany przez: Marzena sposob na grudki więcej więcej

Sery

dodany przez: julias Kostka cukru więcej więcej

Szybkie gotowanie kwaszonej kapusty

dodany przez: Marzena doskonale pomaga soda oczyszczona więcej więcej

zakwaśny sos

dodany przez: karoolla1987 sposob na zmiane smaku więcej więcej

Ryba

dodany przez: julias Łuska ryby łatwiej odchodzi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher