jajecznica z pomidorami

Aktualna ocena: 0
dodany przez: karoolla1987
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Studenckie smaki
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

szybko i smacznie:)

Potrzebne składniki

• masło
• jajka - 3 szt.
• pomidor - 1 szt.
• szczypiorek
• sól - szczypta(y)
• pieprz - szczypta(y)
• ser
• szynka

Etapy przyrządzania

1
Pokroić szynkę lub inną wędlinę w kostkę i wrzucić na rozgrzany olej. Następnie kroimy drobno pomidory (do pomidorów można dodać pastę pomidorową) i wrzucamy do zarumienionej już wędliny. Wrzucamy rozbite wcześniej jaja, czekamy, aż się chwilę zesmażą, i wrzucamy kolejno starty ser i pokrojony szczypiorek. Dalej smażymy jak zwykłą jajecznicę.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: karoolla1987
karoolla1987
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (76)
Skype brak
Skype brak
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher