Sos koktajlowy

Aktualna ocena: 0
dodany przez: trini6
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Sosy
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

do krewetek i innych skorupiaków, pieczonych mięs

Potrzebne składniki

• ¶mietana 18% - 1 szkl.
• keczup łagodny - 6 łyżka(i)
• chrzan - 1 łyżeczka(i)
• sok z cytryny - 1 łyżka(i)
• sos tabasco - kilka kropli
• sól pieprz

Etapy przyrządzania

1
¦mietanę poł±czyć z keczupem, dodać chrzan i wymieszać. Sos przyprawić kilkoma kroplami sosu tabasco, sokiem z cytryny, sol± i pieprzem
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: trini6
trini6
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (292)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)