|
|||||||||
Br±zowy sos z estragonemKrótki opis potrawyKuchnia węgierska 3 filiżanki br±zowego sosu ocet estragonowy 20 g li¶ci estragonu 50 g masła Li¶cie estragonu umyć, drobno posiekać i tak długo gotować z octem estragonowym, aż wywar prawie się wygotuje. Wtedy dodać br±zowy sos, a przed podaniem na stół kawałki masła.Potrzebne składniki 3 filiżanki br±zowego sosu - szkl.Etapy przyrządzania1
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |