|
||||||||||
Mięsne klopsikiKrótki opis potrawydodatek do zup.Potrzebne składniki 10 dag mielonego mięsa wołowego 5 dag mielonego mięsa wieprzowego 1 małe jajko 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 3 łyzki bułki tartej 1/2 łyżeczki otartej skórki pomarańczowej sól pieprz Etapy przyrządzania1
Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Formujemy klopsiki wielkości orzecha włoskiego. Gotujemy bezpośrednio w zupie.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|