Pasta z makreli i topionego serka

Aktualna ocena: 2.00 Oceniła 1 osoba
dodany przez: maryaida
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania z ryb
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Świetna pasta na początek długiego dnia

Potrzebne składniki

• 1 makrela - ok. 30 dkg
• 2 serki topione kremowe - po 10 dkg
• majonez - 1 łyżka(i)

Etapy przyrządzania

1
Makrelę dokładnie oczyścić z ości i przełożyć do miski. Dodać serki topione i majonez. Wszystko dokładnie wymieszać łyżką. Gotową pastą smarować kromki chleba lub krakersy. Smacznego.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: maryaida
maryaida
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (1)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher