Sos ostry

Aktualna ocena: 0
dodany przez: patryshia
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Sosy
• Z wołowiną
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Podawac do pieczonej wolowiny

Potrzebne składniki

• pol szklanki sosu winegret
• 3 czuszki
• 3 żółtka jaj ugotowanych na twardo
• szczypta szafranu

Etapy przyrządzania

1
Szafran namoczyc w lyzeczce letniej wody. Dokladnie umyc i drobno posiekac czuszki. Dodac roztarte żółtko, sos winegret i szafran, mocno wymieszac.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2018 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher