Pasta jajeczno-wiosenna...

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Kotek_kłopotek
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Przystawki
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

jajka, rzodkiewka i szczypiorek...

Potrzebne składniki

• jajko - 6 szt.
• rzodkiewka - 7 szt.
• 1/2 pęczka szczypiorku
• sól
• pieprz
• majonez
• musztarda - 1 łyżeczka(i)
• kurkuma - 1 łyżeczka(i)
• kompozycja ziół do twarożków, jajek i kefirów Fit Up Kamisa (z błonnikiem i wiesiołkiem), albo inne - 1 op.

Etapy przyrządzania

1
Gotujemy jajka na twardo. Kroimy drobno, albo rozcieramy widelcem. Rzodkiewkę kroimy w kosteczkę, albo zcieramy na tartce z grubymi oczkami. Kroimy szczypiorek.
2
Łączymy wszystko, dodajemy majonez, musztardę, dosalamy, pieprzymy do smaku. Dodatek kurkumy daje ładny żółty kolor. Podajemy na chlebie lub bułeczce. Kładziemy pastę, posypujemy ziołami. Smacznego!
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher