Upadający biszkopt

Aktualna ocena: 5.00 Oceniła 1 osoba
autor: oOpauline3kaOo
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Jeśli chcesz aby twój biszkopt nie upadł po pieczeniu mam sposób...:)

Należ od razu po wyciągnięciuz piekarnika rzucić blache z biszkoptem na podłoge. i Biszkot ci nie upadnie. To na prawde działa. Biszkopt wychodzi jak marzenie :) normalnie puch:)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
Najczęściej szukacie
© 2007-2020 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher