Biała kiełbasa

Aktualna ocena: 5.00 Oceniła 1 osoba
autor: DraQun
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Aby biała kiełbasa pozostała białą.....

Aby biała kiełbasa po sparzeniu pozostała wciąż biała a nie sina najlepiej po sparzeniu i wyjęciu zlać ją zimną wodo aż do ostygnięcia. Tak przygotowaną możemy schować do lodówki czy zamrażarki i na pewno po wyjęciu wciąż będzie biała.
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher